L’Espai de Circ jugaCirc està format per sis xicotetes carpes de circ, amb la seua pista corresponent, on podreu trobar tot tipus d’utensilis i jocs d’habilitat, amb espais diferenciats per poder practicar les distintes disciplines amb destresa i equilibri.

El jugaCirc és l’última i més novedosa col·lecció de jocs de carrer creada per Factoria d’Idees i Creacions Coop.V per a la diversió de tota la família.

Mantenint l’essència de Factoria d’Idees i Creacions Coop.V, tots els espais esta construïts artesanalment i pintats a mà per nosaltres mateixos, tot preparat amb molta cura i dedicació i cuidat tots els detalls perquè tothom puga gaudir d’un espai ple de caliu i color.

Malabars i jocs d’habilitat: amb pilotes, mocadors, maces, anelles, plats xinesos, diàbolos, menjaboles, devil’s stick, carioques, banderes, ...

Equilibris: amb xanques de mà, xanques de peu, hula-hoops, monocicle, bicicleta d’aprenentatge, pedals d’equilibri, rul·los d’equilibris, corda fluixa, ...

Tot acompanyat de bona música en un espai que no té edat màxima per poder gaudir, des del més menut al més major; el joc es converteix en una simpàtica competició, i una competició en un alegre joc familiar.